Gala Actualitatea TV 2014

Gala Actualitatea Tv 2014 și-a desemnat ieri seară câștigătorii. Au fost premiați laureații celor opt categorii: Sport, Educație, Cultură și Spiritualitate , Sănătate, Servicii de Intervenție, Afaceri, Politică și Personalitatea Anului.

De departe, cea mai votată secțiune a fost cea de Sport, cu un total de 3.783 de voturi, iar cel care și-a adjudecat premiul a fost Cătălin Damian, antrenor CSS Unirea cu un total de 2.014 voturi.

La secțiunea educație a fost un total de 1.260 de voturi, iar câștigător a fost studentul de la Univeristatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” Iași, Vlad Vornicu. Acesta a acumulat un total de 481 voturi.

O altă secțiune foarte votată a fost Cultură și Spiritualitate, unde s-au adunat un total de 2.115 voturi. Câștigătorul acestei categorii a fost Simona Ionescu, muzeograf la Palatul A.I. Cuza din Ruginoasa, cu un total de 1.026 voturi.

O luptă foarte strânsă a fost la categoria Excelență în Sănătate. Aici au votat 1.673 de persoane. Câștigători au fost cei de la Serviciul de Ambulanță Pașcani, care au acumulat un total de 770 voturi.

Categoria Servicii de Intervenție a avut un total de 2.042 de voturi. Câștigător a fost maiorul din cadrul ISU Pașcani, Gelu Isticioaia.

La secțiunea Excelență în Afaceri au votat 751 de persoane. Secțiunea a fost revendicată de Vasile Sandu, managerul societății Proinvest Group.

Foarte strânsă a fost și lupta la secțiunea Politică, unde la închiderea votingului s-au adunat un total de 907 voturi. Câștig de cauză a avut consilierul PNL, Marius Pintilie care a acumulat 327 voturi.

Ultima categorie a fost Personalitatea Anului, unde cititorii site-ului au votat de 659 ori. Câștigătorul acestui premiu a fost Asociația ”Salut Prieteni” cu un total de 370 voturi.