Gala Actualitatea TV 2012

Dr. Costică Pînzaru primește Premiul pentru Personalitatea Anului 2011

În urma unei competiții strânse au fost desemnați câștigătorii premiilor de excelență decernate în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Actualitatea TV 2011, care a avut loc în seara de 23 februarie 2012 în Pub La Castani. Personalitatea anului 2011 a fost desemnat dr. Costică Pânzaru, managerul general al Spitalului Municipal, care a fost preferat de aproape 60% din cei care au votat.

Între 16 și 23 februarie 2012, site-ul galei a fost accesat de peste 12.000 de ori și au fost exprimate aproape 6400 de voturi. Peste o mie de persoane au votat pentru favoriții lor la premiile pentru excelență în sănătate și servicii de intervenție, în timp ce premiile pentru afaceri și administrație publică au fost cel mai puțin votate. La câteva categorii competiția a fost palpitantă, cu repetate răsturnări de situație în ultimele ore înainte de închiderea automată a sistemului de vot de la ora 18.00.

Iată lista câștigătorilor:

  • Premiul pentru Excelență în sport: Simona Grigoraș, Long-Ho Pașcani, membră a lotului național de Qwan Ki Do, multiplă campioană națională și internațională
  • Premiul pentru Excelență în cultură și spiritualitate: Ana Maria Roșca, dramaturg
  • Premiul pentru Excelență în educație: prof. Monica Costea, Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”
  • Premiul pentru Excelență în sănătate: dr. Răzvan Asaftei, medic specialist ortoped, Spitalul Municipal Pașcani
  • Premiul pentru Excelență în servicii de intervenție: plt. maj. Constantin Gavrilei, ISU Pașcani
  • Premiul pentru Excelență în afaceri: Vasile Sandu, director general ProInvest Group
  • Premiul pentru Excelență în administrație publică: Cătălin Rusu, directorul oficiului prefectural Pașcani
  • Premiul pentru Excelență în politică: primarul municipiului Pașcani, Grigore Crăciunescu (PNL)
  • Premiul Personalitatea anului 2011: dr. Costică Pânzaru, managerul general al Spitalului Municipal Pașcani.

În cadrul galei au fost acordate și premii speciale, din partea redacției, edililor unor comune învecinate pentru eficiența în atragerea fondurilor destinate dezvoltării rurale și pentru păstrarea și promovarea tradițiilor locale. Au fost premiați Costel Hugianu, primarul comunei Stolniceni-Prăjescu, Ioan Lazăr, primarul comunei Lespezi, Constantin Lupu, primarul comunei Vânători, și Ionuț Gospodaru, primarul comunei Miroslovești.